Tapasztalatok

Az egyéni vagy csoportos hang-oldás testi-lelki hatásairól, eme írás alatt lévő hozzászólásokból vagy adott helyszínen személyesen, ill. később privát üzenetben visszajelezve értesülök. Ezek a megtapasztalások egyénenként változóak és ilyen-olyan hatásai/utóhatásai lehetnek. Erről szeretnék kicsit bővebben tájékoztatni:

Hogy épp jól érezzük magunkat, vagy sem…., egy egyéni vagy csoportos hangolódás közben…. vagy után, az nem feltétlenül jelenti egyiket vagy másikat! Bővebben: Bármilyen minket ért hatás megrezegtet bennünket ezt vagy felfogjuk tudatosan vagy nem, de mindenféleképpen hat ránk, legyen ez étel, valami esemény, hír vagy testi – lelki hatás…

Ezek adott pillanatban hozhatnak nekünk jó vagy rossz, vagy semleges érzetet. De nincs jó és rossz!!!! Mert későiekben egy adott jó pillanat visszatekintve válhat rossz pillanattá is és fordítva…. Ok és okozat van, melyek hatásai különböző érzetekben mutatják meg magukat.

Tehát, ha valaki úgy dönt, hogy ki szeretne próbálni valamit, akkor az biztos hatással lesz rá… szinte minden dolog alap megnyilvánuló formája a hullám/rezgés (Bővebben: Itt). Például a gyógyszerben lévő információk is hullámok, hogy melyikre hogyan rezgünk rá, az függ elsősorban egy ösztönös tudattalantól, ami a természet rendjét ismeri és egy olyan tudattól, ami tudatosan hisz. A hitnek hatalmas ereje van, felül lehet vele írni vagy elnyomni más-más információkat, amik már hatással vannak/voltak ránk. Így gyógyíthatjuk és mérgezhetjük magunkat. A Mi döntésünk, a mi felelősségünk! Senkire nem fogható, mert lelkünk érzéseivel vagy agyunk logikus gondolkodásával döntünk minden egyes pillanatunkról, hogy merre megyünk, mit tapasztalunk meg és hogyan dolgozzuk fel ezen tapasztalatok hatásait.

A hang-oldás mindenki természetes létének alapjaira hat. Ezért egy-egy alkalommal 20 perc ezekből a magas-természetes rezgésű hangokból elég a hatásmechanizmus elindításához. Mert amikor egy folyamatos “kibillentett” rezgésű közegbe egyszer csak érkezik egy természetes hullámtömeg, az igencsak megmozgat minket és jobban felszínre hozzák létünk alaprezgéseit, majd idővel ismét visszatérünk a megszokott menetrendbe. Egyénenként változó, hogy milyen hatással lesz ránk testi/lelki/szellemi szinten. Minél nagyobb a minőségi különbség a két állapot között, annál nagyobb lesz a bennünk okozott hatása.

Ilyenkor megijedünk/félünk és előszeretettel fordulunk máshoz, hogy segítsen bajainkon. A félelem, az ijedség és az agyalás pedig beblokkolja azt a folyamatot, amit megindítottunk, ha hálával hagynánk átfutni lényünkön a kellemetlen érzeteket is, akkor hamarabb oldódnának meg/ki/fel azok a dolgok, amiknek itt az ideje, hogy módosuljanak.  Sajnos elfelejtettük, hogy miként tudjuk mi magunk megoldani azt, ami bennünket ér… és azért felejtettük el, mert jobb ha irányíthatóvá válunk, minthogy mi irányítsuk magunkat és felvállaljuk önnön felelősségünket. Meg persze az “emberi lustaság” … ráfogjuk, ha más tette velünk akkor oldja meg más, vagy a lehető legegyszerűbben tegyünk úgy mintha tennénk valamit, menjünk “orvoshoz”, kapjunk be gyógyszert, ne álljunk meg és ne merüljünk el saját magunk mélységeiben, hanem rohanjunk tovább és keltsük azt a látszatot, hogy minden rendben van. Ilyenkor visszanyomjuk a számunkra jelzésértékű nagyon hasznos tüneteket, ha ismét valahol ki-ki akarna buggyanni. Ahelyett, hogy észrevennénk, felismernénk, hálásak lennénk érte és annak nyomán megkeresnénk a valódi kiváltó okot/okokat.

Meg kell tanulnunk megismerni a természetet, annak rendjét. Testünk működését, amit mi magunk is irányíthatunk, mert mindenki képes megbetegíteni magát (azaz be-tegezni dolgokat, amik idővel ki akarnak tegeződni. Ekkor megmutatkozik testi szinten az okok okozata tünet formájában és ha eljutunk az okig, amit betegeztünk mi magunk tudjuk csak valóban kitegezni, egy doki vagy egy gyógyszer teljesen nem, persze lehet hatással, testünkre is hitünkre is, mely erejével képesek vagyunk bármit felül írni (placebo))

Ugyan így rá kell ismerni, hogy lelkünk is van, az is táplálkozik valamiből, a test kézzelfoghatóan anyagból van, anyag kell neki, a léleknek is szüksége van táplálásra és ezt valamiért sokan nem is hiszik vagy nem tartják fontosnak, csak ha egyszer baj lesz. Szintén meg lehet ismerni, hogyan lehet a lelket minden nap gondozni, táplálni.

Vannak emberek, aki arra hivatottak, hogy az iskolai rendszeren kívül, ezeket a testi-lelki módszereket megismertessék velünk. Hogy megtanítsanak a helyes használatukra és útnak elengedjenek bennünket, ha már megkaptuk a csomagot vagy elküldjenek, ha csak függőségként vagyunk ott.

Nekünk “csak” a szándékra van szükségünk…
Első lépéskén el kell jutni a felismerésig, majd kifejezni a szándékunkat, merni rálépni az útra, elindulni rajta… minél nyitottabbak vagyunk, minél nagyobb a hitünk és minél jobban vágyunk, annál hamarább ránk talál olyan formán, amire nekünk van szükségünk és ha nem elég lehet tovább menni.

Ha kevés a motivációs erő és nem is szeretnénk igazán vagy kételkedünk, akkor ez az út göröngyössé nehézzé válik és még a kedvünk is elmegy tőle, könnyen feladjuk…
Minden rajtunk múlik!!!!

Örülök, ha eljutsz hozzám és azt adhatom, amiért a belsőd hajtott, hogy jönni szeretnél, de nem a hangok és én vagyunk a végső megoldás, csak részt vállalunk, hogy magad döntsd el az új tapasztalatok révén, hogy merre tovább….

Számtalan lehetőség van arra, hogy minél természetesebben valósítsuk meg létformánkat, lépésről – lépésre. Ezek a nagyszerű hangok, melyeket használok a hang-oldásnál, Joga Dass német úriember manifesztált le, indikátorként hatnak és segítenek, de senki helyett nem oldanak meg semmit. Adnak egy megtapasztalást … utána a döntés mindenkinek a MAGáé, hogy mit kezd vele 🙂 .

 

Alábbiakban a régebbi honlapomról átmásolt tapasztalatok olvashatók:

 • napot, aha ezt cikk az valóban jó és megtanultam sok mindent belőle a témában blogolás.
  Kösz. – Calator prin Románia .

 • Koszonom az elmenyt! Atjarta egesz testem. Kellemesen kisimultan felszabadultan ereztem magam. Jol aludtam. Masnap napkozben hirtelen jot pulzusszam emelkedes ledontott a labamrol es kimeritett. Napokba tellett mire magamhoz tertem. De ma mar tudom az okat. Biztosan tudom merre kell mennem. Hala Neked 🙏 Koszonom a tudast mit atadtal! Varom a kovetkezo alkalmat!

 • Kellemes élmény volt, nagyszerű helyen és nagyszerű hangulatban. Egyes hangok tetőtől talpig átjártak, átrezegtettek, saját mélységeimbe és magasságaimba repítettek.
  Ajánlom mindenkinek, aki kicsit is kíváncsi önmagára.

  Ákos

 • Nagyon köszönöm hogy részese lehettem ennek a csodának! Olyan gyorsan és olyan messzire repített a mindennapok nyüzsijéből mint még soha senki! Ezt a nyugalmat csak az igazán komoly meditációs gyakorlatok rendszeres használata után élhetem meg amit itt azonnal! Fantasztikus volt mint fizikailag mint lelkileg! Nehéz volt visszajönni onnan olyan otthon voltam! Ja és szinte azonnal elmúlt a derékfájásom is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Hangtálas kezelést már kaptam többször, de ehhez a hang-szerhez még nem volt szerencsém. Érdekes élmény volt…..a hangtálak vibrációjához képest, én egy egyenesen terjedő energiát éreztem, ami elborított, majd a magasba emelt… a végtelen szeretet “otthonába”. 🙂
  Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! 😉
  Csak ajánlani tudom! ❤

 • Köszönöm a lehetőséget, nagyon jól éreztem magam! Stresszesen, napi gondoktól űzve érkeztem az oldásra, de a “welcome tea”, Vivi megnyugtató hangja, és a meditációra hangoló, lazító hangeffektek szinte azonnal megtették a hatásukat! Már az jóleső bizsergéssel töltött el, ahogy Vivi gondosan körém helyezte a gyógyító hangszereket, és a kezelés alatt és után is végig azt éreztem, hogy vibrál körülöttem a levegő, szinte tapinthatóan éreztem a megerősödött energiaburkomat. Biztosan jövök még, ezt a kezelést csak ajánlani tudom!

 • Új év, új tervek, új dolgok kipróbálása. Nem bántam meg, hogy ezt kipróbáltam. 🙂
  Elég nehéz leírni/elmondani, mi is volt ez pontosan, mit éreztem, stb. De azért megpróbálom 🙂
  Először azt képzeltem, miközben folyt a kezelés, hogy egy üres fehér szobában vagyok, egyedül. Aztán egy hóval teli helyen találtam magamat, meztelenül, lebegve. Ezt követően pedig egyik pillanatról a másikra az űrbe kerültem, de mintha csak egy kamerán keresztül látnánk az űrt – nélkülem. És ezután olyan dolog történt, amit nehéz elhinni: nem gondoltam semmire. Percekig tudtam a semmire gondolni, és nagyon jó volt! Ebben a felgyorsult világban szinte lehetetlen a Semmire gondolni, hiszen annyi inger ér minket nap-mint-nap: csoda, hogy képesek vagyunk feldolgozni. A kezelés utolsó perceiben éreztem, ahogy elzsibbad a bal karom, és lábam, és kicsit megijedtem, mert nem tudtam megmozdítani egy ideig. De aztán sikerült megkérdeznem ebbe a valóságba. Illetve nem egészen, ugyanis, mikor kinyitottam a szememet, úgy éreztem, elszállt a lelkem, valahova nagyon messzire. Kicsit úgy tűnt, mintha elszívtak volna tőlem egy adag energiakupacot. Maga a kezelés viszont hihetetlen érzés volt. Egy kicsit “eltűnni” a világ elől.
  Mindenképpen ajánlom, főleg azoknak, akik szeretnének kiszakadni ebből a valóságból, és megtapasztalni, milyen az, amikor a semmire gondolunk, vagy amikor a lélek elrepül, és utazik egy jót. 🙂
  Beni

 • Szervusztok..
  Két alkalommal volt lehetőségem megtapasztalni. Először kiderült,hogy az energiarendszeremben egy helyen komoly blokk van. Ez a második alkalommal teljesen feloldódott.Hogy milyen mélységeket tud megmozgatni ehhez vélhetően többször kellene érezni a harmonizáló,csodálatos,felemelő hatását.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
  Elismerésem a kitalálójának és használójának!
  Szeretettel Deák József

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.