Maja sorsfeladat – energetikai születésnap?

Maja sorsfeladat

Lehetőség van arra is a helyszínen, hogy megnézzük az egyéni sorsfeladatokat a maja rendszer alapján. Ez a sorsfeladat azt mutatja meg, hogy az adott pillanatban hol tartunk az egy-egy felvállalt életminőségeink tükrében. A születésünk napján mely minőségek, árny- és fény oldalak segítenek nekünk utunk tudatos megtapasztalásában. A jövőre vonatkozólag semmit nem mutat. Ez egy térkép önmagunkhoz.

Energetikai Születésnap

A maja rendszerben 260 naponként ismétlődnek a nap minőségei a hold mozgása alapján, Így a majáknál 260 naponként van energetikai születésnapunk!!!

Ilyenkor a 20 jegy és a 13 tónus kombinációi közül éppen az a párosítás van, amikor megszülettünk. Ez a születésnap megmutatja nekünk, hogy erre az életre milyen feladatokat tűztünk ki magunknak és ebből már mennyit sikerült megvalósítani és éppen hol tartunk vele.

Egy – egy hang-oldást érdemes arra a napra tenni, amikor vagy a jegy vagy a tónus vagy szerencsés esetben mind a kettő épp együtt van!!!!

Eme kalendárium segítségével kiszámolható, hogy mely napon születtünk és azt is meg lehet nézni, hogy mikor lesz a legközelebbi ilyen jegyű tónusú vagy épp energetikai születésnapunk: Dreamspell.rar

De bárki, aki kéri segítek neki kiszámolni….A Chakrafon hangszer erre a rendszerre épül és a tónusoknak megfelelően szólalnak meg hangjai a test meridián pontjaira vagy mellé elhelyezve….