Kapcsolat

Váradi Vivien

hangoldas@freemail.hu

06-20-négy 01-80-26

Technikai információk:

Az egyéni hang-oldást (van csoportos is) egyszerre csak egy embernek adom, nemtől és kortól függetlenül. Egy feltétel van, hogy aki szeretné megtapasztalni a hangok hatását saját lényén, nyugodtan tudjon feküdni kb. 20 percen keresztül, amíg a hangok szólnak. Mert a majahangok a test különböző pontjain vagy mellett helyezkednek el, hirtelen mozdulatok hatására, akár le is eshetnek a testről.

Fontos, hogy olyan ruhát viseljünk ez idő alatt, mely mindenhol kényelmes érzetet ad. Lehetőleg cipő, öv, ékszer, hajba való se legyen akadály.

Egy hang-oldás hossza kb.20 perc. Előtte és/vagy utána is szívesen szánok időt beszélgetésre vagy a maja sorsfeladat megtekintésére. Kérésem az lenne, hogy mindez 1 – 1,5 óra keretébe férjen bele, így mások is kaphatnak lehetőséget még aznap hangolódni.

Ezeket a lehetőségeket, amiket adni tudok a pénz értékével nem szeretném meghatározni … mert azért kaptam őket, hogy tovább adjam … ezért mindenkire rábízom, hogy önmagához mérten hogyan tudja kiegyenlíteni azt az időt és energiát, amit általam kapott. Akár saját termesztésű ételekkel, vagy saját talentumainak felajánlásával…. de van elhelyezve egy adományos doboz, ahova ki-ki annyit tehet bele, ahogy azt gondolja saját érzései alapján.
Ez abban az esetben igaz, ha a saját házamban tudnék hang-oldásokat tartani, de költözés miatt még nem alakult ki erre egy külön helység, ezért egy darabig adott helyszíneken – a terem bérlés miatt – a javasolt adomány 2000Ft. De arra is van lehetőség, hogy házhoz menjek, akkor + útiköltség.